LodderCard

Bent u gebruiker van de LodderCard? Op deze webpagina vindt u alle locaties die gebruik maken van onze online tankpas. Dat wil niet zeggen dat u bij al deze locaties met uw LodderCard kunt tanken. Overleg met de leverancier van uw kaart bij welke locaties u uw tankkaart kunt gebruiken.

Bent u eigenaar van een tankstation?
Met ons online kaartplatform bieden we klanten continuïteit en stabiliteit. Recent hebben we ons platform volledig vernieuwd en uitgebreid. Het is daarmee nog robuuster geworden en voorbereid op het groeiend aantal transacties in binnen- en buitenland. We zitten al vanaf het begin boven onze beschikbaarheidsnorm en blijven werken aan een nog hogere graad van beschikbaarheid. Dit doen we onder meer door een derde datacenter toe te voegen in Duitsland.

De online tankkaart van Lodder is gekoppeld aan alle grote, generieke partijen op de markt (Tokheim, CCV, Neftis, Ratio, Tankpool24 en binnenkort ook 2iOnline en Galitt). Bent u al Lodder klant? Dan ervaart u direct het grote voordeel van alle aspecten in één hand: de kaart, onze software, de hosting en de webportals. Het sluit allemaal naadloos op elkaar aan en geeft u direct inzicht en overzicht. Maakt u geen gebruik van de Loddersoftware? Dan koppelt u eenvoudig via een API.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van aansluiten of doorstromen. Neem contact op met Bianca Molenaar van Lodder Software via +31 (0)183 – 58 35 00.

De locaties op deze website
Op deze website maken we onderscheid tussen drie typen locaties:
1. Actieve locaties – bij deze locaties is de LodderCard actief en dit tankstation is klant van Lodder Software
2. Doorstroomlocaties – bij deze locaties wordt de LodderCard geaccepteerd, de eigenaar van het tankstation is geen klant van Lodder Software
3. Binnenkort – deze locaties worden op korte termijn aangesloten op de LodderCard

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De mogelijkheid bestaat dat bepaalde informatie na verloop van tijd verandert, niet meer juist of onvolledig is. LodderCard B.V. staat niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze internetsite geboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor schade die ontstaat door gebruikmaking van de op deze website aangeboden informatie.

Locase B.V. hernoemd naar LodderCard B.V.
LodderCard B.V. is op 9 januari 2017 opgericht onder de naam Locase B.V. als zusterbedrijf van Lodder Software. Om de herkenbaarheid te vergroten en de LodderCard het belangrijkste product is, heet het bedrijf sinds 6 juli 2021 LodderCard B.V. De overige gegevens zijn gelijk gebleven.